Povestea noastra

ART TIME este primul atelier de creație deschis unde creatorul poți fi tu, într-un spațiu inedit și relaxant plin de vibrație pentru inspirație. Aici este locul unde artiștii ceramiști te inițiază în tainele ceramicii, iar tu poți fi creatorul propriilor idei.

Atmosfera deosebită este completată perfect de mobilierul unicat și lucrările expuse în spațiul Art Time – create de artiști al căror profil este deja conturat în mediile artistice de specialitate.

Obiectele home&deco, expuse spre vanzare, sunt obiecte unicat, realizate cu drag si dăruire, spre a raspunde atat unei nevoi utilitare cat si ambientale. De asemenea, aici se pot materializa proiectele din domeniul ceramicii, pentru ca se pot realiza lucrari la comanda, în funcție de specificațiile și cerintele dumneavoastra.

 

 

Aici găsiți cadoul deosebit, printr-un obiect unicat, dar și un loc ideal pentru a  organiza evenimente speciale intr-o ambianță  creativă.

Evenimentele Art Time se leagă strâns de arta ceramicii, de arta picturii pe porțelan sau de arta olăritului. Ne place să ne înconjurăm de oameni pasionați de forme și culori, ne place să stârnim aceste pasiuni în cei care ne trec pragul, ne place să ne jucăm. Așa cum se spune, inspirația circulă liber, nu se știe niciodată exact cine dă și cine primește.

 

În spațiul Art Time se pot organiza diferite evenimente, seri muzicale, prezentări, lansări de carte, vizionări de filme, zile de naștere. Noi vă putem pune la dispozitie proiectorul și ecranul de proiecție și, desigur, o echipă cu care puteți colabora în conceperea evenimentului.

 

 

Va asteptam de marți până sâmbătă între orele 12:00 și 20:00 să ne vizitați și să vă relaxați pictând obiectele ceramice alese de voi! Tot aici găsiți cadoul deosebit, printr-un obiect unicat, dar și un loc ideal pentru a organiza evenimente speciale într-o ambianță creativă.